dimarts, 19 de juliol del 2011

STIUencaTEMPesta

LuStruc


I la segura sensació
d'entrar un aiguat pel teu balcó
 ï
TU
TU
r
nar
te
 de
mar
brava

TU-TU-À..
TUTUAAÀ.......
♫...♪...♫......♣...♥...♠

(19/07/2011, 5:30h)

12 comentaris:

  1. hhe he, pèl frívol: una mica em poso a l'alçada (sense que hi faci de precedent!) de les enquestes estiuenques de l'Ara, D.

    ResponElimina
  2. Ultimament la pluja emb posa trista, depen del'estat d'ànim, peró el teu tutuaa, m'encanta, m'ha fet recordar, altres estius, plens de mar blava.
    Una abraçade.

    ResponElimina
  3. a mi m'encanta despertar-me de sobte i veure que plou a bots i barrals.
    Tu tua tu tua

    Ah, per cert, i qui ho diu que s'hagi de justificar la frivolitat?

    ResponElimina
  4. Frivolitat?
    Avui no ha entrat l'aiguat pel meu balcó però si la seva música i la seva llum.

    ResponElimina
  5. Hahahahahaha, l'Anna Maria sempre enamorada de les manifestacions hivernals del temps. Lu, no entenc aquest poema, avui no sóc capaç d'interpretar-lo ;)

    ResponElimina
  6. aquesta matinada ha diluviat per aquí a barna, Jordi, amb molt i molt contingent elèctric i sonor. i llavors se m'ha acudit això i m'he llevat a apunatar-ho. no té més. bé: sí, l'oldfield, era el meu mite als 20 anys.

    ResponElimina
  7. a mi tb, Anna (per bé que avui en un tro, un de sol, m'he mig espantat i tot). no és frívol: no té res de frívol tenir la sensació de ser tot1 amb la mar. però just començar sí que ho semblava. i aleshores m'ha vingut al cap l'enquesta aquella de l'Ara: "heu lligat mai per internet? i les opcions, de pena: A) amb resultats positius B) sense C) pero ni de bon tros el mateix D) mai de la vida, D. com si no hi hagués res més d'interessant i candent.

    ResponElimina
  8. moltes gràcies, Carme. va com va, els records han d'empènyer endavant, no enrere. ia sé que cadascú s'ho sap, però molta força i molt d'ànim!

    ResponElimina
  9. panteisme... un record entranyable als més que grans mestres antics, estoics (i epicuris!), companys de preuades fatigues passades.

    ResponElimina